Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Cartoon over Club Brugge schiet in het verkeerde keelgat: “Flauwe Cercle-trut”

Club-fans fuck you

Club Brugge pakte afgelopen weekend in extremis een punt op bezoek bij Eupen, mede dankzij het uitstekende werk van de videoref. In het slot van elke helft pakte die immers uit met een correcte ingreep, waardoor scheidsrechter Lawrence Visser bij twee strafschopfases terecht gecorrigeerd werd.

Voer genoeg voor cartoonist Marec om uit te pakken met onderstaande spotprent waarop “Videosint in Eupen” prijkt. Humor is natuurlijk nooit verkeerd, maar op deze manier doet de cartoon uitschijnen dat Club bevoordeeld werd door de videoref. Op sociale media steekt de Brugse aanhang zijn ergernis niet onder stoelen of banken. Een overzicht.
Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws