Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse aanvaller moet forfait geven voor thuismatch tegen Lokeren

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Zondagnamiddag ontvangt Club Brugge in eigen huis het Lokeren van Peter Maes. Op zijn wekelijkse persconferentie blikt Ivan Leko vooruit op speeldag 18 in de Jupiler Pro League.

Drie spelers komen niet in aanmerking voor een plaatsje in de selectie. “Vossen, Touba en Vlietinck zijn niet beschikbaar zondag tegen Lokeren”, vertelt onze coach. Vossen kampt nog met problemen aan de knie en enkel, een blessure die hij opliep in de bekermatch tegen Zulte Waregem. Onze aanvaller mikt op de topper tegen Anderlecht om weer wedstrijdfit te zijn.

Na de slappe eerste helft tegen Eupen verwacht Leko dit weekend een reactie van zijn spelersgroep. “We hebben veel gepraat over de wedstrijd in Eupen, zodat we dezelfde fouten niet meer maken. Nu richten we ons op Lokeren, en op training zag ik alvast de juiste zaken. Elke training is competitie op Club, iedereen moet vechten om zijn plaats in de ploeg af te dwingen, elke dag opnieuw.”

“Als staff is het onze taak om telkens opnieuw de jongens te selecteren die 90 minuten lang aan 100% kunnen spelen, want dat is nodig om onze manier van spelen in deze competitie te kunnen uitvoeren. Iedereen moet voluit gaan vanaf minuut 1, dat is de Brugse identiteit”, besluit Leko op onze officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws