Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Broos ziet twee belangrijke spelers bij Club: “Eén van de betere transfers van de laatste jaren”

Hugo Broos (trainer)

Club Brugge is dit seizoen voorlopig oppermachtig in de Jupiler Pro League en telt na twintig speeldagen al elf punten voorsprong op eerste achtervolger Charleroi en dertien punten op voornaamste titelconcurrent Anderlecht. Ook Hugo Broos is onder de indruk van Blauw-Zwart dit seizoen.

De ex-trainer van Club en Anderlecht ziet twee spelers die heel belangrijk zijn voor Club. “Die Nakamba pakt per match 100.000 ballen af en geeft dan nog een goeie pas ook. Eén van Clubs betere transfers van de laatste jaren. En Vormer is Vormer: speel 500 matchen op een seizoen en je kan 500 keer rekenen op hem. En ze mogen blijven wisselen van spits, ze blijven scoren”, stelt hij in Het Nieuwsblad.

“Club heeft maar weinig clean sheets, maar ze maken toch altijd meer doelpunten. De blunders van de keepers hebben nog geen enkel punt gekost. Omdat de spitsen allen regelmatig spelen, behouden ze ook hun vertrouwen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws