Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis vreest rampscenario voor Club: “Diefstal in maffiastijl”

Aimé Anthuenis (analist)

Club Brugge heeft na 21 speeldagen al een gigantische voorsprong uitgebouwd op zijn concurrenten in de Jupiler Pro League. Charleroi is op elf punten de eerste achtervolger, Anderlecht staat al op dertien punten en AA Gent zelfs op twintig punten. Desondanks is de titel nog lang geen uitgemaakte zaak.

Aimé Anthuenis vreest dat Anderlecht Club nog een flinke loer kan draaien in de strijd om de titel. “Ik sluit niet uit dat Hein nog de titel pakt. Niét omdat ze beter zijn dan Brugge, wél omwille van het reglement”, stelt hij in Het Laatste Nieuws.

“Ik vind het flagrant én hallucinant dat Club Brugge na zó een seizoen geen kampioen zou zijn. De halvering van de punten voor de start van Play-Off 1 vind ik diefstal in pure maffiastijl.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws