Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Als ik morgen een telefoontje van Club krijg, ga ik te voet naar Brugge”

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

Er zijn maar weinig spelers of trainers die zowel bij Club Brugge als Anderlecht werkzaam waren én bij beide clubs goede herinneringen achterlieten. Hugo Broos is een zeldzame uitzondering, want hij boekte zowel als speler als coach successen bij beide clubs.

Maar de liefde voor Blauw-Zwart is duidelijk groter dan die voor Paars-Wit bij de 65-jarige, die op dit moment werkloos is na zijn vertrek bij Kameroen. “Als ik morgen een telefoontje van Club krijg, ga ik te voet naar Brugge”, stelt hij in Het Laatste Nieuws.

“Anderlecht was altijd een zakelijke club, een onderneming zeg maar. Er moest gepresteerd worden. Club was losser en amateuristischer, maar dat is nu veranderd. Het familiale is er uitgegaan. Ook Club is verzakelijkt. Maar de bloedgroepen verschillen. Ook vandaag is Club volks gebleven, terwijl Anderlecht een eliteclub is. Bij Anderlecht komen de mensen naar de cinema kijken. Club heeft meer de klei van het echte leven aan de voeten”, besluit Broos.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws