Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Afscheid Refaelov heel erg dichtbij, vervanger staat al klaar’

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

Terwijl Club Brugge een uitstekend seizoen doormaakt, was de eerste seizoenshelft voor Lior Refaelov er één om snel te vergeten. De Israëliër begon nog als titularis aan het seizoen, maar verloor al snel zijn basisplaats aan Hans Vanaken en kwam daarna nog amper aan de bak. Hij viel zelfs een paar keer naast de selectie.

De 31-jarige publiekslieveling lijkt dan ook aan zijn laatste dagen bij Club bezig te zijn, want Bart Verhaeghe gaf al aan dat er in januari voor hem een oplossing gezocht zal worden. En die zou snel gevonden kunnen worden. Volgens Sport 1 zou Maccabi Haifa in actie geschoten zijn om de middenvelder terug te halen. Dat probeerde Maccabi de voorbije jaren wel vaker, maar nu lijken ze ook in hun opzet te zullen slagen.

Club zou immers ook al een vervanger voor Refaelov op het oog hebben. Volgens Sport24 heeft Club immers 2,5 miljoen euro plus 500.000 euro aan bonussen veil voor Dimitris Pelkas. Ivan Leko kent de viervoudige Griekse international nog van zijn tijd als T2 bij PAOK Saloniki, waar de 24-jarige Pelkas nog altijd speelt. PAOK zou echter geen oren hebben naar dat bod, want in het contract van Pelkas is een afkoopsom van 7 miljoen vastgelegd. Het is nog niet duidelijk of Club zijn bod nog zal verhogen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws