Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aad de Mos doet straffe voorspelling over Club Brugge: “Let maar op mijn woorden”

Aad de Mos (analist)

Na de klinkende zege in de topper tegen Anderlecht en het gelijkspel van Charleroi heeft Club Brugge afgelopen weekend zijn voorsprong nog wat uitgebreid. Het heeft nu acht punten voorsprong op Charleroi en maar liefst dertien op Anderlecht.

Velen opperen dan ook dat de titelstrijd al zo goed als gestreden is, maar Aad de Mos ziet dat anders. “Iedereen gaat zich dadelijk richten op de Play-Offs. Club Brugge gaat toch ook weer een tikkie krijgen en Anderlecht gaat op de mercato wel iets doen”, stelt de analist in Stadion.

“Ik weet hoe dat gaat bij Club Brugge, dat hebben we vroeger ook wel eens gezien. De bakker en de slager die slaan je de stof uit je jas hoe goed je wel bent, en dan gaat het plots bergaf. Dat is het gevecht dat Leko nog aan moet gaan, waar andere coaches zoals Preud’homme dat al kenden. Dat wordt nieuw voor Leko, let maar op mijn woorden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws