Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zwitsers international voor Club Brugge?

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Afgelopen zomer streken heel wat nieuwe gezichten neer op Jan Breydel, waaronder Saulo Decarli. Hij moest het vertrek van Bjorn Engels naar Olympiakos mee helpen opvangen. En hoewel de 25-jarige centrale verdediger tegen Anderlecht naar de bank verhuisde, gaan zijn prestaties in stijgende lijn. 

Michele Monighetti – een gewezen ploegmaat van Decarli – is niet verbaasd dat de Zwitser zich op korte tijd heeft aangepast aan de Jupiler Pro League. “Qua persoonlijkheid zou ik Saulo eerder als een rustige jongen omschrijven, maar op zijn eigen manier was hij ook wel een positief ingestelde en charismatische leider. Hij werkte in stilte voor het team, maar op momenten dat er gesproken moést worden, deed hij dat ook.”

“Ik volg zijn prestaties nog steeds vanop de voet en ben heel blij dat hij het zover gebracht heeft. Verder ben ik er zeker van dat hij nog veel groeimarge heeft. Club Brugge zal nog veel plezier aan hem beleven. Ik ben er trouwens van overtuigd dat hij zijn kans zal krijgen bij de Zwitserse nationale ploeg. Dat verdient hij”, besluit Monighetti in de Krant van West-Vlaanderen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws