Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wie is jouw Speler van de Maand oktober? Dit is het oordeel van BlauwZwartFans

Vormer - Vossen - Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

Met 10 gemaakte goals en 6 geïncasseerde doelpunten wist Club Brugge in de maand oktober een knappe 12 op 15 te boeken. Maar wie was voor jou de meest bepalende speler van de maand oktober? Onderstaand de mening van BlauwZwartFans. Stem en maak kans op een Samsung Galaxy S8! 

(1) Ruud Vormer

Over de eerste plek moesten we niet lang nadenken. Vormer werkte in de maand oktober serieus aan zijn statistieken: 2 assists tegen AA Gent, 1 goal en 2 assists tegen KV Oostende en 1 goal en 1 assist tegen Sint-Truiden. Koppel daar 90 minuten Blauw-Zwarte strijdlust aan en je hebt een meer dan verdiende winnaar.

(2) Marvelous Nakamba

Onze vorige Speler van de Maand verdient wat ons betreft opnieuw een plekje in de top 3. Nakamba valt niet op door goals of assists, maar is een onmisbare schakel in het geheel van Ivan Leko. De Zimbabwaan heeft zich in geen tijd ook in de Jupiler Pro League tot beste ‘balafpakker’ gekroond en dat verdient alle lof.

(3) Anthony Limbombe

Voor sommigen misschien een verrassende naam, maar wij vinden het bewonderenswaardig op welke manier Limbombe zijn taak als linkerflank opgepikt heeft. Waar hij in zijn eerste matchen geregeld nog op een verdedigend foutje te betrappen was, is dat nu nog zelden het geval. Bovendien bezorgde de 23-jarige linkspoot ons – net zoals tegen Charleroi – een delirium en 3 belangrijke punten in de Versluys Arena.

Jouw mening telt

Wat is jouw mening? Breng hier je stem uit en maak kans op een exclusieve ervaring waarbij jij de trofee aan de Speler van de Maand mag overhandigen. Daarbovenop ontvang je een Samsung Galaxy S8. Op maandag 13 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws