Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer neemt het op voor bekritiseerde ploegmaat: “Hij is zeer sterk op training”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Club Brugge won zondagavond met 3-2 van Zulte Waregem en behoudt zo zijn voorsprong van zes punten op eerste achtervolger Charleroi. In minuut 72 zag het er nochtans niet goed uit voor Blauw-Zwart, omdat Hubert met een flater van formaat de 1-2 van De Pauw inleidde. 

Ruud Vormer benadrukte na afloop het positieve. “We zijn fantastisch teruggekomen, fantastisch! Complimenten aan het hele team. Het was een zware wedstrijd met Zulte Waregem dat puur op de counter speelde.” Toch ziet onze kapitein nog ruimte voor verbetering. “Wat we in het laatste kwartier lieten zien, moeten we de hele wedstrijd kunnen tonen.”

Voorts liet onze Nederlandse publiekslieveling zich uit over het keepersprobleem van Club Brugge. “Hubert maakte een foutje, ja, dat zag iedereen. Maar we moeten hem nu niet de grond inboren. Hij is zeer sterk op training. We hebben al onze doelmannen nodig”, besluit Vormer in gesprek met Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws