Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer geeft bankzitter hoop: “Hij zal zijn kans nog krijgen”

Ruud Vormer high-fives (Club Brugge - Sint-Truiden)

Sinds Ivan Leko overschakelde naar een 3-5-2 systeem loopt het bij Club Brugge op wieltjes. Vooral het Brugse middenveld doet van zich spreken. Southampton-huurling Jordy Clasie kwam er dan ook nog niet aan te pas, al kan daar volgens Ruud Vormer nog verandering in komen. 

Clasie had sinds zijn komst naar Jan Breydel al wat last van kleine blessures, maar voor het overige mocht hij slechts 30 minuten opdraven. Bovendien verwacht Vormer niet dat zijn coach snel zal sleutelen aan de driehoek Nakamba – Vormer – Vanaken. “Hoe het zit, staat hij niet dicht bij een basisplaats. Daar moet we gewoon eerlijk in zijn. Het draait op het middenveld en we winnen.”

Al wil dat volgens onze kapitein niet zeggen dat Clasie geen speelminuten meer zal krijgen. “Ik denk wel dat Clasie zijn kans zal krijgen, er vallen ook genoeg gele kaarten bij ons. Jordy moet gewoon rustig blijven. Het is zoals ik bij Feyenoord aan de hand had. Maar ik ben toen altijd hard blijven werken en daarom kon ik ook naar Club Brugge. Als ik niets had gedaan bij Feyenoord, kwam er ook geen Brugge”, besluit Vormer bij Voetbal Inside.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws