Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Voor Bob Peeters bestaat er géén twijfel over: “Hij is de beste doelman die Club Brugge heeft”

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

“Club Brugge heeft een levensgroot keepersprobleem”, aldus de woorden van PlaySports-commentator Filip Joos na de blunder van Hubert tegen Zulte Waregem. Een thema dat vanzelfsprekend ook behandeld werd in Sports Late Night

Na 16 speeldagen in de Jupiler Pro League is er nog altijd geen onbetwistbare nummer 1 tussen de Blauw-Zwarte palen. Integendeel zelfs. Nu zowel Horvath als Hubert de fouten opstapelen, roepen de Club-fans massaal om Butelle.

Bob Peeters kan de Brugse aanhang wel begrijpen. “Op dit moment is Butelle de beste doelman die Club Brugge heeft. Hij heeft in het verleden – en zeker tijdens het kampioenenseizoen – bewezen dat hij beter is dan Horvath en Hubert”, klinkt het klaar en duidelijk.

Ex-keeper Geert De Vlieger is minder overtuigd van de ervaren Fransman. “Dat weten we niet. Natuurlijk heeft Club de deur opnieuw opengezet voor Butelle door hem in een vriendschappelijke wedstrijd te laten spelen. Maar hij moet natuurlijk wel het niveau halen van tijdens het kampioenenjaar van Club Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws