Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – De sfeer zit goed bij Club Brugge: black man vs wet man

De sfeer zit duidelijk goed bij Club Brugge

Club Brugge sluit de heenronde af met prachtige statistieken: 37 op 45, het meeste goals gemaakt (33) en het minst tegen (12). Bij de manschappen van Ivan Leko mag er dan ook al eens gelachen worden. 

Opvallend daarbij is dat onze coach tot dusver iedereen meekrijgt in zijn verhaal. Zowel basisspeler Ruud Vormer, invaller Jordy Clasie als bankzitter Laurens De Bock passeren in onderstaande video’s de revue. Om maar te zeggen dat de sfeer goed is bij Blauw-Zwart.

Clasie wordt op een douche getrakteerd door De Bock

Denswil verstoort incognito het interview van Vormer

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws