Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Club-fans maken indruk in het Regenboostadion: “Kippenvel”

Brugse aanhang viert (Club Brugge - Gent)

Donderdagavond keken Club Brugge en Zulte Waregem elkaar voor de tweede keer in vijf dagen in de ogen. Na de 3-2 overwinning in de competitie stond deze keer een plaats in de kwartfinales van de Croky Cup op het spel. De Brugse aanhang zette alvast zijn beste beentje voor.

Met 40 op 48 in de Jupiler Pro League heeft Ivan Leko al heel wat sceptische Club-fans kunnen overtuigen van zijn capaciteiten als trainer. Dat leverde onze Kroatische coach de voorbije weken de “Ivan Leko’s Bruges Army”-song op. In het Regenboogstadion werd die luidkeels en ruim 10 minuten lang gezongen. Away support op z’n best, dat vond ook Twitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws