Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Zo reageert Anthony Limbombe op broer Stallone en ouders die hélemaal uit hun dak gaan

De familie van Anthony Limbombe ging helemaal uit zijn dak bij de 3-2 tegen Zulte Waregem

Anthony Limbombe was zondagavond nog maar eens de matchwinnaar voor Club Brugge. Onze linkerflank bezorgde ons dit seizoen in zijn eentje al 6 extra punten, exact de voorsprong op eerste achtervolger Sporting Charleroi. 

Broer Stallone – die bij Antwerp voetbalt – en mama & papa Limbombe wisten met hun vreugde geen blijf bij de 3-2 van Anthony tegen Zulte Waregem. Onze speler werd bij ClubTV nog eens geconfronteerd met de beelden en gepolst naar zijn reactie daarop.

“Ik keek naar het stadion en zag dat iedereen los ging. Ik liep in de richting van mijn ouders, want deze goal is ook een dankuwel aan hen. Zij hebben heel veel voor mij gedaan. Toen wij als kind toernooitjes hadden, gingen zij overal mee. En ik wilde graag de mooiste voetbalschoenen. Mijn vader deed er alles voor om die voor mij te kunnen kopen. Dan zei ik altijd tegen hem dat ik voor hem zou scoren.” Onderstaand de beelden.

Anthony bedankt zijn familie

Drie keer LimBOMbe Time

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws