Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Winning goal van Limbombe zorgt voor dolle taferelen bij Club-fans

Club-fans zijn door het dolle heen dankzij winning goal van Anthony Limbombe

Als de bordjes een paar minuten voor affluiten nog op gelijke hoogte hangen, let je maar beter op als Anthony Limbombe aan de bal komt. Voor de derde keer dit seizoen zorgde onze linkerflank immers in extremis voor twee bonuspunten.

Het zag er zondagavond lang naar uit dat Club Brugge zijn eerste puntenverlies van het seizoen zou lijden in eigen huis, maar drie minuten voor tijd besliste een schicht van Limbombe daar anders over. FCB Support plaatste de ruwe beelden van de goal in de ‘dying seconds’ alvast online. Kijk en geniet mee!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws