Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Vormer reageert op positieve en negatieve spreekkoren in het Astridpark

Ruud Vormer over spreekkoren in het Astridpark

Als er vandaag over de Gouden Schoen gestemd zou worden, is er geen twijfel mogelijk dat Ruud Vormer met de prijs aan de haal zou gaan. De kapitein van Club Brugge zit immers nu al aan 10 assists en 2 goals. In het Astridpark kon de Nederlander zijn statistieken jammer genoeg niet verder opkrikken.

“In de eerste helft waren wij beter”, opent Ruud Vormer voor de camera’s van ClubTV. “In de tweede helft waren zij wel iets sterker. Maar ik denk dat 0-0 een terechte uitslag is. Als Brugge zijnde – uit op Anderlecht – moet je nu blij zijn met een punt. Dus ik ben wel tevreden.”

Voorts liet Vormer zich uit over de positieve en negatieve spreekkoren aan zijn adres. De aanhang van Paars-Wit nam hem geregeld op de korrel, terwijl hij aan de cornervlag bij het uitvak van Blauw-Zwart op “RUUD RUUD RUUD”-spreekkoren getrakteerd werd.

“Dat de supporters tegen mij aan het roepen waren? Ja, hoorde je? Lekker toch. Dat is toch heerlijk man! Ik hoorde het met de corners. Hoort erbij. Ik ben een Brugge-man hé. Wat ik ervan denk? Lekker laten gaan, ik vind het wel leuk. Of het me motiveert? Ik ben altijd gemotiveerd, maakt niet uit door wie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws