Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Voetbal Inside lacht zich krom met Anderlecht

Voetbal Inside spot met Anderlecht in de Champions League

Anderlecht presteert tot dusver ondermaats in de Champions League. Paars-Wit kon nog geen enkel punt sprokkelen en heeft een doelpuntensaldo van -15. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck kon ook nog geen enkele keer scoren. In Nederland maakt kampioen Feyenoord nagenoeg hetzelfde mee.

“Anderlecht en Feyenoord zijn hele grote clubs geweest, die bloedserieus genomen werden, hé. En nu word je als een lachertje weggezet”, vertelt René van der Gijp in Voetbal Inside.

“Als het 10-0 was voor PSG tegen Anderlecht, dan hebben ze ook niets te zeggen”, oordeelt Jan Boskamp. “Anderlecht, dat is gewoon een G-team”, voegt Van der Gijp eraan toe. Onderstaand de amusante beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws