Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Vintage Vormer: Brugse kapitein dolt tijdens interview met Vossen

Ruud Vormer geeft in zijn gekende stijl een interview na afloop van Club Brugge - Waasland-Beveren

Club Brugge had het in de eerste helft knap lastig met Waasland-Beveren, maar het heerlijke doelpunt van Ruud Vormer leidde alsnog een ruime overwinning in voor Blauw-Zwart. Onze kapitein reageert in zijn gekende stijl. 

“Het had vandaag wel 5 à 6-0 kunnen zijn, maar vooraf tekenen we natuurlijk voor een 3-0. Dat is ook goed hoor”, opent Vormer tegenover Stadion. Vooral in de tweede helft lieten de manschappen van Ivan Leko mooie dingen zien. “Er kwam meer ruimte hé. Zij moeten ook wat doen en dan gaan ze wat hoger staan en dan krijgen wij ruimte met snelle spelers zoals Vossen en Diaby.” Vervolgens ontstaat er algemene hilariteit, aangezien Vormer snelle Jelle al had zien opduiken in zijn ooghoek vooraleer hij de Limburger op lachende wijze bejubelde.

Heel wat waarnemers schuiven Vormer dezer dagen naar voren als dé kandidaat om de Gouden Schoen te winnen. “Moeten ze doen. Wij gaan gewoon lekker door, daar ben ik helemaal niet mee bezig. Lekker voetballen, punten pakken voor Club Brugge. Dat is het belangrijkste.” Halfweg de reguliere competitie is onze aanvoerder alleszins uitermate tevreden over de 37 op 45. “Top denk ik, al kan het natuurlijk altijd nog beter. Maar we pakken punten. Thuis pakken we iedereen. Zo doorgaan en dan moet het helemaal goed komen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws