Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Tweede Premier League goal van Izquierdo bezorgt Brighton punt tegen Stoke City

José Izquierdo scoort de gelijkmaker tegen Stoke City

Brighton & Hove Albion stond maandagavond voor een thuiswedstrijd tegen Stoke City. José Izquierdo mocht daarbij voor de vierde keer op rij starten van trainer Chris Hughton en bedankte met een doelpunt. 

Izquierdo ligt in de balans met Solomon March, maar sinds zijn pareltje tegen West Ham United heeft Joske een basisplaats veroverd in de Premier League. In de thuismatch tegen Stoke City zorgde onze gewezen Gouden Schoen voor de 2-2 eindstand. Na 12 speeldagen vinden we Brighton terug op een knappe 9de plaats.

Izquierdo scoort tegen Stoke City

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws