Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Supportersboek East Side Never Dies doet van zich spreken

East Side Never Dies

Club-fans die het boek East Side Never Dies in huis haalden, zijn er laaiend enthousiast over. Dat zorgde voor heel wat mond-tot-mondreclame en deze week dook het boek zelfs op in de top 10 Non Fictie van de Standaard Boekhandel. 

Karim, de stichter van de East-Side, schetst via onderstaande videoboodschap wat je zoal mag verwachten van het supportersboek. Onderstaand ook de korte inhoud.

“Thierry Dodici is Gentenaar, Club-supporter en hooligan. Jarenlang noteerde hij alles wat hij meemaakte: elke slag en elke georganiseerde rel. Geen enkel feit, mooi of lelijk, gaat hij uit de weg. Opkomst, val en wederopstanding van het hooliganisme zien we voorbijkomen, waarbij zowel bondgenoten als tegenstanders aan het woord zijn. East Side Never Dies is een verhaal van keihard voetbalgeweld, van rellen, verbondenheid, echte kameraadschap en onvoorwaardelijke liefde voor Club Brugge. Het is een soms schokkende inkijk in een gesloten subcultuur. Dit boek is niet alleen het verhaal van Thierry, maar het verlangen van de hele side om hun stukje geschiedenis te vertellen en door te geven.”

Bemachtig hier jouw exemplaar van East Side Never Dies

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws