Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Stallone Limbombe gaat hélemaal uit zijn dak na 3-2 van broer Anthony

Stallone Limbombe wordt helemaal gek als zijn broer de winning goal maakt tegen Zulte Waregem

Club Brugge pakte in de thuismatch tegen Zulte Waregem al voor de derde keer dit seizoen de volle buit in de slotminuten. Met dank aan.. Anthony LimBOMbe. Oudere broer Stallone, de Antwerp-speler die vorige week tegen Eupen ook al voor de winning goal zorgde in de ‘dying seconds’, wist met zijn vreugde geen blijf. 

Terwijl moeder en vader Limbombe op de tribunes in Jan Breydel zaten, volgde Stallone de match via televisie. Na de 3-2 van Anthony regende het vreugdekreten. En vanzelfsprekend mochten de nodige danspasjes daarbij  niet ontbreken. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws