Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Negen punten achterstand op Club Brugge? Dan doet Vanhaezebrouck dit!

Hein Vanhaezebrouck met een ad fundum na de match tegen Club Brugge

In aanloop naar de topper tussen Anderlecht en Club Brugge was enkel winnen goed genoeg voor Hein Vanhaezebrouck. De trainer van Paars-Wit was achteraf dan ook niet tevreden met het scoreloze gelijkspel. 

Des te meer omdat het volgende rechtstreekse duel om de puntenkloof te verkleinen plaatsvindt op 17 december in Jan Breydel, waar Blauw-Zwart al bijna twee jaar geen competitiematch meer verloor. “Wij hebben getoond dat wij Club aankunnen, ook al zijn wij nog niet waar we moeten zijn. Maar ik denk niet dat er in België veel ploegen zijn die Club aankunnen. Dat is wel iets wat zorgen baart”, legt Vanhaezebrouck uit in Extra Time.

“Club speelt nu 4 keer thuis in de volgende 5 matchen en normaal verliezen zij thuis geen punten. Dat betekent dat wij heel veel punten zullen moeten pakken om erbij te blijven.” Maar voorlopig bedraagt de voorsprong op onze aartsrivaal dus nog altijd 9 punten. Dat was toch even slikken voor Hein en dus beëindigde hij zijn persconferentie na Anderlecht – Club met een ad fundum. Tot op 17 december Hein! 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws