Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Mulder zag 3 (!) rode kaarten tijdens Anderlecht – Club: “Even een operatie aan het strottenhoofd”

Jan Mulder (analist)

Anderlecht voelde zich na de topper tegen Club Brugge tekortgedaan omdat scheidsrechter Nicolas Laforge een doelpunt van Hamdi Harbaoui onterecht afkeurde. Jan Mulder – nota bene een icoon van RSCA – bekijkt de wedstrijdleiding vanuit een ander perspectief en merkt op dat de thuisploeg zeker niet de enige is die reden heeft tot klagen. 

Zo noteerde Mulder zondagavond maar liefst drie ellebogen in het Astridpark. Ref Laforge hield de rode kaart echter keer op keer op zak. Concreet hadden Uros Spajic, Hamdi Harbaoui en Ivan Obradovic volgens de analist een rood karton verdiend.

“Even een operatie aan het strottenhoofd, dit is er een, dat is er een,… Dat zijn stuk voor stuk rode kaarten. Het komt aan de lopende band voor en dat stoort het spel enorm. Dit moet veel strenger bestraft worden”, aldus Mulder bij PlaySports. Doet de Reviewcommissie straks nog eens zijn werk of worden de ellebogen met de mantel der liefde bedekt?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws