Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Herbeleef knotsgekke match tussen Club en Zulte in’t West-Vloams

Club Brugge - Zulte Waregem (3-2) met een West-Vlaams dialect

Wedstrijden tussen Club Brugge en Zulte Waregem stonden in het verleden al wel vaker garant voor spektakel, maar onze comeback van afgelopen zondag was ongetwijfeld één van de mooiste duels tegen Essevee. Onder impuls van een kolkend Jan Breydel slaagde Blauw-Zwart er immers tot twee keer toe in om een achterstand op te halen. Gevolg: 3-2 en opnieuw drie belangrijke punten erbij!

Voer genoeg voor PlaySports om de beste match van speeldag 16 eens vanuit een ander perspectief samen te vatten. Zo werd het commentaar van Filip Joos ingeruild voor een potje West-Vlaams. “Goan we dunderdag nog ne kjé vuf goals zien?”

Club Brugge – Zulte Waregem in’t West-Vlaams

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws