Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Heerlijk! Zo beleefde Jan Breydel rollercoaster aan emoties tegen Zulte Waregem

Jan Breydel van de hel naar de hemel tegen Zulte Waregem

Een dik kwartier Sturm und Drang van de bovenste plank werd afgelopen weekend beloond met een winning goal in de ‘dying seconds’. In minuut 72 zag het er nochtans allesbehalve goed uit toen Guillaume Hubert een ongevaarlijke voorzet van Sandy Walsh door zijn handen liet glippen en Nill De Pauw van dichtbij de 1-2 kon binnentikken… 

Acht minuten lang was het voor Jan Breydel zelfs bibberen dat de reeks van ongeslagen thuismatchen sinds 20 december 2015 eraan was voor de moeite. Invaller Wesley Moraes (80′) en Anthony Limbombe (87′) beslisten daar echter anders over en bogen de scheve situatie nog helemaal om. De Blauw-Zwarte aanhang genoot met volle teugen. Onderstaand de beelden.

FCB Support zag een kolkend Jan Breydel genieten van Club – Zulte

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws