Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – De Ideale Wereld lacht met Anderlecht: “Een bende kleuters”

De Ideale Wereld lacht met Anderlecht

Vorig jaar was er heel wat hoongelach door de zwakke Champions League-campagne van Club Brugge, maar het ziet er sterk naar uit dat ook Anderlecht puntenloos zal achterblijven op het kampioenenbal. Al heeft RSCA nog één match tegoed op verplaatsing bij Celtic. Voer genoeg voor de mannen van De Ideale Wereld om de spot te drijven met Paars-Wit.

Jelle De Beule ging naar het Astridpark en maakte een hilarische reportage over de nakende slechtste ploeg in de Champions League ooit. Hein Vanhaezebrouck, Olivier Deschacht, Sven Kums en Leander Dendoncker reageren op onderstaande beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws