Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club-fans zorgen voor vurige sfeer tijdens laatste training in aanloop naar match tegen RSCA

Club-fans met Bengaals vuur tijdens laatste training voor de match tegen Anderlecht

Club Brugge trekt met een comfortabele voorsprong van 9 punten naar de uitmatch tegen Anderlecht. Heel wat waarnemers geloven dan ook dat Blauw-Zwart dit jaar wel eens de drie punten zou kunnen meegraaien uit het Astridpark. De Blauw-Zwarte aanhang zet alvast zijn beste beentje voor.

Een groep Club-fans wachtte vandaag de Brugse spelers op aan de trappen onder vak 111. Zo werden de manschappen van Ivan Leko na hun gesloten training getrakteerd op Bengaals vuur en de nodige aanmoedigingskreten. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws