Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club-fans willen spelers extra boost geven met speciale actie voor match tegen Anderlecht

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Club Brugge kon al sinds 1998 geen competitiewedstrijd meer winnen in het Astridpark en dat zit de Brugse aanhang toch enigszins dwars. In aanloop naar de match tegen Anderlecht willen de Club-fans dan ook uitpakken met een opmerkelijke actie.

Zo roept een fanpagina op om met zoveel mogelijk naar Jan Breydel af te zakken voor de laatste training in aanloop naar de wedstrijd tegen onze aartsrivaal. “‘Bij deze zou ik zoveel mogelijk fans willen oproepen om tegen 11u30 massaal af te zakken met Bengaals vuur en allerlei andere Blauw-Zwarte zaken. Laat van je horen want alle kleine zaken spelen mee in ons voordeel voor onze match tegen Anderlecht”, klinkt de uitleg bij het Facebook evenement.

De training begint om 10u30, maar wordt naar goede gewoonte achter gesloten deuren afgewerkt. Om die reden wordt er omstreeks 11u30 verzameld aan de trappen onder vak 111. Onderstaand alvast een uitstekend voorbeeld van de fanatieke Ajax-aanhang, die tijdens de laatste oefensessie voor de match tegen Feyenoord voor heel wat sfeer zorgden. Ajax zou daags nadien met 1-4 gaan winnen in De Kuip.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws