Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhuist Refaelov naar titelconcurrent van Club Brugge? “Ik kan geen enkele optie uitsluiten”

Lior Refaelov interview (Club Brugge - Charleroi)

Van onmisbaar naar overbodig. Dat is wat Lior Refaelov momenteel overkomt bij Club Brugge. Tijdens de uitmatch op Anderlecht zat de 31-jarige Israëliër zelfs niet in de selectie van Ivan Leko. Zijn manager, Dudu Dahan, fronst de wenkbrauwen. “Ik ga akkoord met het gezegde dat een coach altijd gelijk heeft zelfs als hij geen gelijk heeft, maar er bestaat ook nog zoiets als idolen en iconen. En daar moet je respectvol mee omgaan.”

Rafa kwam dit seizoen nog maar 236 speelminuten in actie, maar zijn niet-selectie tegen Anderlecht kan wel eens de druppel zijn. “Wat er nu gebeurt, is niet goed voor de speler, niet goed voor de club en zelfs niet goed voor de trainersstaf. Dit kan het einde van zijn carrière bij Club betekenen. Sowieso moeten we samenzitten, want deze situatie is onhoudbaar”, aldus spelersmakelaar Dahan in Het Laatste Nieuws.

De manager van Refaelov sluit zelfs een verhuis naar een andere Belgische topclub niet helemaal uit. “Gevoelsmatig zie ik hem in België niet voor een andere ploeg dan Club spelen, maar als ik mijn job professioneel wil doen, kan ik geen enkele optie uitsluiten. Ik moet denken aan mijn speler en voor hem de beste oplossing zoeken. Eigenlijk willen we dat niet, maar als we geen keuze hebben, moeten we wel reageren.”

De man die Club op 22 maart 2015 in de beker tegen Anderlecht een delirium bezorgde ligt nog tot 2019 onder contract, maar een wintertransfer wordt alsmaar waarschijnlijker. Een vertrek naar het buitenland en meer specifiek zijn thuisland Israël ligt het meest voor de hand. Refaelov zelf probeert rustig te blijven. “Het is nu nog te vroeg om een beslissing te nemen wat de winterstop betreft. Je weet nooit… Maar als mijn situatie niet verandert, moeten we wel samenzitten.” Ook Vincent Mannaert reageert op de heikele kwestie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws