Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Verhaeghe ziet bod op voetbalclub geweigerd worden’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Bart Verhaeghe heeft nog maar eens bewezen dat hij over ondernemersbloed beschikt. De voorzitter van Club Brugge is vooral gekend als ondernemer achter de plannen van Uplace, maar is daarnaast ook vicevoorzitter van de Belgische voetbalbond. En in de tussentijd speurt Verhaeghe naar nieuwe opportuniteiten.

Zo meldt 24heures dat Verhaeghe in het voorjaar een noemenswaardig bod heeft uitgebracht op Lausanne-Sport, de huidige nummer 6 in de Zwitserse eerste klasse. De club zou het bod van onze voorzitter echter niet aanvaard hebben.

Een nieuw bod is overigens niet aan de orde. De Britse groep Ineos, sinds 2010 sponsor van Lausanne-Sport, zou namelijk aan het langste eind trekken. De Zwitserse club is vooral interessant voor investeerders omdat er volop gebouwd wordt aan een nieuw stadion. Dat zou tegen de zomer van 2019 volledig klaar moeten zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws