Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe spreekt klare taal na speculaties over Preud’homme

Bart Verhaeghe speech

Michel Preud’homme geniet momenteel van een welverdiende sabbatical, maar zijn naam duikt desondanks geregeld op bij diverse clubs. Al wordt onze gewezen coach nog het meest gelinkt aan een functie als bondscoach bij de Rode Duivels, weliswaar ná het WK in Rusland.

KBVB-vicevoorzitter Bart Verhaeghe is op de hoogte van de geruchten, maar van een overeenkomst is er allesbehalve sprake. “Ik ken Michel goed. Het probleem stelt zich echter niet op dit moment. Nu daarover praten zou onprofessioneel zijn. We moeten nu maar met één ding in ons hoofd zitten: het WK”, klinkt het.

Van Roberto Martinez wordt dan weer verwacht dat hij na het WK terug naar de Premier League zal keren. “We praten niet over een verlenging voor het WK. Niemand is nerveus over dat onderwerp. Niet de staf, niet de spelers en wij ook niet”, besluit Verhaeghe in La Dernière Heure. MPH werd recent nog gelinkt aan KV Mechelen en Glasgow Rangers. Beide ploegen stuitten echter op een ‘njet’ van de 58-jarige Luikenaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws