Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck kan sneer naar Club Brugge niet laten

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

Hein Vanhaezebrouck zal voor het eerst Club Brugge bekampen als trainer van Anderlecht. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt momenteel 9 punten en de trainer van Paars-Wit beseft dan ook dat puntenverlies uit den boze is. Al heeft hij het nodige vertrouwen in een goede afloop.

In eerste instantie strooide Vanhaezebrouck nog met enkele complimentjes naar de ploeg van Ivan Leko, maar vanzelfsprekend jende hij zijn tegenstander van zondag ook. “Als we verliezen wordt het verschil 12 punten. Dat is veel. Maar ik heb niet de gewoonte om in eigen huis te verliezen van Club Brugge. Anderlecht blijkbaar ook niet”, kan Hein een sneertje niet laten.

Vanhaezebrouck beseft echter dat de druk bij zijn ploeg ligt. “Club Brugge kan zich een verlies permitteren. Door hun voorsprong worden de onderlinge duels nog belangrijker. Voor ons is de wedstrijd dubbel zo belangrijk. Thuis mogen we gewoon geen punten meer laten liggen. Dat is jammer genoeg al gebeurd tegen Sint-Truiden en Genk. Dat moet stoppen nu”, klinkt het klaar en duidelijk bij Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws