Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck heeft een uitgesproken mening over Leko

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

Straks staat Hein Vanhaezebrouck voor het eerst als trainer van Anderlecht tegenover Club Brugge. Deze keer wordt het geen duel met Michel Preud’homme, maar wel met Ivan Leko. De coach van Paars-Wit heeft het naar eigen zeggen wel voor de oefenmeester van Blauw-Zwart.

“Ik sprak hem op het einde van vorig seizoen en feliciteerde hem voor zijn werk bij STVV en voor de manier waarop hij zijn ploegen laat voetballen”, vertelt Vanhaezebrouck aan Sporza. “Ik wist toen nog niet dat hij naar Club Brugge zou gaan. Ik ben blij voor hem. Het is een topkerel en hij heeft het al heel goed gedaan bij Club Brugge na een moeilijk begin.”

Het feit dat Anderlecht deze week nog in de Champions League aan de bak moest, is volgens Vanhaezebrouck een serieus nadeel. “Het is sowieso een voordeel dat je een hele week samen kan werken en trainen zoals Club Brugge. Ploegen die Europees hebben gespeeld lieten in het verleden vaak punten liggen. Zeker in ons geval is het een nadeel geweest. Ik ben hier nog maar een maand en heb nog geen enkele keer meer dan drie dagen na elkaar kunnen werken met mijn groep.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws