Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt zag opvallende uitblinker tijdens Club – Waasland-Beveren: “Een héél sterke wedstrijd”

Peter Vandenbempt (analist) (2)

Club Brugge won zondagavond nog maar eens in eigen huis en stuurde seizoensrevelatie Waasland-Beveren met een 3-0 pandoering huiswaarts. Onder meer Hans Vanaken, Ruud Vormer en Dion Cools speelden een puike partij, maar Peter Vandenbempt strooit ook met lof naar een nog andere uitblinker. 

Zo zag de radiocommentator dat Brandon Mechele op geen foutje te betrappen viel tegen de ploeg van Philippe Clement. “Het is een mooi verhaal moet ik zeggen. In het begin van het seizoen was het toch een beetje een risicoverdediger in een wankele defensie van Club Brugge en deelde hij mee in de malaise. Maar hij acteert nu al een paar weken echt op niveau en tegen Waasland-Beveren zeer zeker. Ik vond hem overigens de beste verdediger zondag.”

“Links en rechts van hem staan misschien betere voetballers, maar daar werd er toch al een keer matig uitverdedigd. Dat deed Mechele niet. Hij zat heel goed in de duels, pakte uit met succesvolle tackles en ook zijn plaatsing en timing waren heel goed. En op de doellijn was hij nog redder in nood toen Hubert er helemaal naast zat. Kortom: een heel sterke wedstrijd van Mechele en ik denk dat ook Ivan Leko daar zijn rol in heeft gespeeld. Vorig jaar bij Sint-Truiden heeft hij vertrouwen opgedaan”, besluit Vandenbempt in Extra Time.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws