Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt zag 2 uitblinkers tijdens Club – Zulte: “Heb ik dit seizoen nog niet gezien”

Peter Vandenbempt (analist) (2)

Club Brugge heeft na 8 thuismatchen het maximum van de punten gepakt in Jan Breydel. Nog indrukwekkender is dat Blauw-Zwart al 69 wedstrijden op rij minstens één keer scoorde in eigen huis en al niet meer verloor op Brugse bodem sinds december 2015. In de West-Vlaamse derby van zondagavond hadden de manschappen van Ivan Leko evenwel niet veel overschot.

“Club Brugge won met 3-2 van Zulte Waregem, maar makkelijk was dat niet”, zag ook Peter Vandenbempt bij Sporza. “Club was in een bepaalde periode heel slecht en daarna heel goed. Het publiek was eerst heel ontevreden en daarna euforisch.”

“Voor de rust deed Club aan de bal zowat alles verkeerd en zo werk je jezelf in nesten. Maar hoe de leider Zulte Waregem in het slotkwartier vermorzeld heeft, was verbluffend. Opeens was Limbombe onstuitbaar en Wesley beresterk. Beiden maakten een prachtig doelpunt. Een dergelijke overrompeling van een tegenstander heb ik dit seizoen nog niet gezien, moet ik zeggen”, besluit de radiocommentator.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws