Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitblinker Club Brugge zelfzeker: “Systeem Martinez is mij op het lijf geschreven”

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Neemt Roberto Martinez volgende zomer een speler van Club Brugge mee naar het WK in Rusland? Het blijft nog even afwachten. Maar Dion Cools stelt zich alvast beschikbaar voor de nationale ploeg.

“De Rode Duivels? Ik denk erover na, het zou mooi zijn om dat te kunnen ambiëren na deze campagne met de beloften”, zegt Cools in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Het systeem van Martínez is mij in ieder geval op het lijf geschreven, maar je weet niet wat er tegen die tijd zal gebeuren.”

Voorlopig focust de rechtsachter zich op blauw-zwart. “Mijn gedachten zitten bij Club, de rest heb je toch niet in de hand. Als de Rode Duivels op een gegeven moment geen optie meer zijn, dan is Maleisië dat misschien wel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws