Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Twee keer slecht nieuws voor Anderlecht met het oog op de clash tegen Club Brugge’

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Anderlecht heeft dinsdagavond een pijnlijke nederlaag geleden op het veld van Paris Saint-Germain. Neymar & co kenden geen genade en wonnen met 5-0 van Paars-Wit. Geen goede generale repetitie voor de match tegen Club Brugge, maar de mogelijke afwezigen baren Hein Vanhaezebrouck nog veel meer zorgen.  

In het Parc des Princes koos Vanhaezebrouck voor zijn naar eigen zeggen beste twee centrale verdedigers: Kara Mbodj en Uros Spajic. Voor laatstgenoemde werd het na vijf weken afwezigheid door een enkelblessure een terugkeer in mineur. Net voor het rustsignaal moest de 24-jarige Serviër immers noodgedwongen afgevoerd worden met een draagberrie.

“Ik blesseerde me aan dezelfde enkel als voorheen. Ik denk niet dat het zo erg is, maar het is moeilijk te zeggen of ik zondag kan spelen tegen Club Brugge”, liet Spajic achteraf optekenen bij Het Nieuwsblad.

Tot overmaat van ramp zag Vanhaezebrouck ook Kara meermaals een pijnlijke grimas trekken. De 27-jarige Senegalees speelde gezien de omstandigheden een goeie wedstrijd, maar kampt al een tijdje met last aan zijn knie. De kans dat Kara zondag tussen de lijnen staat is evenwel groter dan dat Spajic speelklaar geraakt. Josué Sá en / of Olivier Deschacht zijn op papier de logische vervangers. Al kan Leander Dendoncker ook een rijtje lager gaan spelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws