Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Tactisch plannetje van Leko zorgde voor wrevel bij Brugse basispion: “Volgende keer liever niet”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge won afgelopen weekend met 3-2 van Zulte Waregem, maar eenvoudig was die zege allerminst. Zo moest Blauw-Zwart tot twee keer toe een achterstand ophalen tegen de ploeg van Francky Dury. 

“We hadden het bij momenten moeilijk, maar we hebben goed terug geknokt en onze mentaliteit getoond”, analyseert Denswil bij Sporza Radio. Onze Nederlandse verdediger stelde zich wel vragen bij de veldbezetting van Essevee. “Zelfs hun spitsen stonden op de helft van hun eigen helft te verdedigen. Dan weet je dat het moeilijk wordt. Normaal gezien doen ze dat nochtans niet, maar hun counters waren wel altijd gevaarlijk.”

Toen De Pauw in de 72ste minuut de 1-2 tegen de touwen schoot, nam Leko risico’s om de scheve situatie alsnog recht te kunnen zetten. Zo moest Denswil naar de kant en kwam er met Dennis nog meer aanvallend geweld tussen de lijnen. “Ik vond het zuur, want je wil natuurlijk nooit gewisseld worden. De trainer had zijn eigen ideeën en die hebben goed uitgepakt. Maar volgende keer word ik toch liever niet gewisseld”, besluit Denswil.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws