Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Speelt Club Brugge zomeraanwinst alweer kwijt?

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge haalde afgelopen zomer heel wat nieuwe spelers in huis, maar het is niet uitgesloten dat één van de zomeraanwinsten binnenkort alweer vertrekt. Zo hoopt de Schotse club Rangers op de komst van Riley McGree.

Rangers is dezer dagen op zoek naar een nieuwe trainer en ook Michel Preud’homme was even in beeld. Maar nu lijkt het toch de Australiër Ante Postecoglou te worden. De bondscoach van Australië ligt in polepositie om het roer over te nemen bij Rangers.

Op zich heeft dat niet zoveel te maken met Club Brugge, ware het niet dat men in de Schotse pers weet dat Postecoglou een grote fan is van Riley McGree. Als Postecoglou aan de slag gaat bij Rangers zou hij onze youngster maar wat graag naar Schotland halen.

Enkele maanden geleden hoopte Celtic zich reeds te versterken met McGree, maar die koos toen voor Club Brugge. Onder Ivan Leko kreeg de centrale middenvelder nog geen kans en mogelijk klopt Rangers straks aan bij het blauw-zwarte bestuur.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws