Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sonck en Verheyen binnenkort trainer in Jupiler Pro League?

Gert Verheyen (analist)

Wesley Sonck en Gert Verheyen hebben enkele dingen gemeen. Zo bouwden ze beiden een mooie spelerscarrière uit, speelden ze beiden voor Club Brugge en werken ze tegenwoordig beiden als trainer bij de Belgische Voetbalbond. Maar… Worden ze op termijn ook trainer bij een club?

Sonck ziet zichzelf nog niet meteen trainer worden bij een club. “Neen. Ik ben er nog lang niet klaar voor. Ik wil eerst in de schaduw leren van iemand anders”, zegt onze gewezen spits in een gesprek met Het Nieuwsblad.

Bij Gert Verheyen ligt het anders. In het verleden wees ons boegbeeld al eens een Belgische club af, maar nu staat hij blijkbaar tóch open voor een avontuur als clubcoach. “Bij mij is dat geëvo­lueerd. In het begin zei ik ook: Zeker niet.”

“Maar dat verandert toch hoe langer ik bezig ben. Ik ben niet ongeduldig en ik ben nog heel blij met wat ik nu doe. Maar ik zeg er niet meer 100 procent nee tegen”, besluit Verheyen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws