Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons strooit met lof naar ploegmaat: “Ik geniet van hem”

Timmy Simons interview

Timmy Simons maakt nog steeds deel uit van de A-kern van Club Brugge, maar het is niet de bedoeling dat de ervaren middenvelder nog vaak in actie komt. Dat hoeft ook niet, want zijn vervanger Marvelous Nakamba doet het prima.

De Zimbabwaan kwam afgelopen zomer over van het Nederlandse Vitesse en ontpopte zich vrijwel onmiddellijk tot een vaste waarde. “Voordat je het vraagt: ik vind het niet vervelend om weinig te spelen”, vertelt Simons aan Knack.

“Ik wist waar ik aan toe was: Marvelous Nakamba zou het vertrouwen krijgen op mijn positie, voor de verdediging. Hij doet het geweldig, en daar ben ik blij om. Ik geniet er zelfs van”, besluit Simons met de glimlach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws