Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scoorde Mechele ongeldig doelpunt tegen Zulte? “Ik zag een duw van iemand die dat vaker doet”

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

Voor het grote publiek vielen er tijdens Club Brugge – Zulte Waregem geen betwistbare doelpunten. Ex-scheidsrechter Marcel Javaux denkt daar echter anders over. Volgens hem had de 1-1 van Mechele afgekeurd moeten worden. 

De analist van het Waalse La Tribune is van mening dat er een duwfout voorafging aan de goal van onze verdediger. “Bij die corner zag ik weeral een duw van iemand die dat vaker doet, Jelle Vossen. Een vriendelijke jongen en een goeie speler, maar hij speelt daar totaal niet de bal. Er is geen discussie mogelijk: dit is een overtreding van Vossen. Zo’n type fout moet altijd bestraft worden”, foetert hij.

Voorts is Javaux ervan overtuigd dat het dwingende publiek op Jan Breydel de refs beïnvloedt. “Het zijn warme supporters en het gaat goed bij Club. Dan volgt geluk met de scheidsrechter automatisch, dat is onvermijdelijk”, besluit de inmiddels 61-jarige waarnemer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws