Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Recordman Simons staat op het punt om ex-Bruggeling de loef af te steken

Timmy Simons met Club-sjaal

Timmy Simons nam dit seizoen vrede met een andere rol bij Club Brugge en ziet dat Blauw-Zwart met Marvelous Nakamba eindelijk een waardige vervanger voor hem gevonden heeft. Desondanks duikt onze gewezen kapitein af en toe nog tussen de lijnen op en dat kan hem straks een nieuw record opleveren.

Simons mocht dit seizoen al 215 minuten opdraven van Ivan Leko. Zijn laatste invalbeurt is wel al meer dan twee maanden geleden. Op 24 september mocht Timmy even voor affluiten nog mee komen helpen om de 1-2 voorsprong op bezoek bij Sporting Charleroi vast te houden.

Vervolgens werd Simons een vaste bankzitter, maar de kans is reëel dat ons Club-icoon dit seizoen nog speelminuten pakt. In dat geval wordt hij meteen ook de oudste veldspeler in de eerste klasse. Voorlopig staat dat record nog op naam van ex-Bruggeling Vital Borkelmans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws