Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Programmamaker Eric Goens heeft opvallende mening over keepersprobleem bij Club Brugge

Guillaume Hubert (Club Brugge)

Club Brugge prijkt bovenaan het klassement van de Jupiler Pro League, maar kon daarbij niet altijd rekenen op een betrouwbaar sluitstuk. Ethan Horvath bewees meermaals dat hij een uitstekende keeper op zijn lijn is, maar uitvoetballen en hoge ballen blijven een wederkerend probleem. Zijn vervanger Guillaume Hubert zag er dan weer niet goed uit bij de Truiense tegengoal van Jonathan Legear en ook bij het tweede afgekeurde doelpunt van Hamdi Harbaoui ging hij niet vrijuit. 

Kortom: er is momenteel geen onbetwistbare nummer één bij Club Brugge. Club-supporter Eric Goens is duidelijk geen fan van Hubert en steekt dat niet onder stoelen of banken: “Zelfs zonder keeper een punt halen op Anderlecht. Straf”, klinkt de analyse van de Belgische journalist en reportagemaker op Twitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws