Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Over 3 jaar keert hij terug naar Club Brugge”

Limbombe - Wesley - Horvath - Nakamba - De Bock (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge doet het dit seizoen, op de Europese uitschakeling na, prima. Als supporters hebben we op dit moment dan ook geen enkele reden tot klagen. Al vragen enkele fans zich nog steeds af waarom Philippe Clement afgelopen zomer niet de opvolger van Michel Preud’homme werd.

Timmy Simons – die Clement goed kent – is niet verrast dat zijn makker het zo goed doet bij Waasland-Beveren, maar benadrukt ook dat het misschien toch niet het juiste moment was om al hoofdtrainer van Club Brugge te worden. “Nee, ik ben niet verrast. En toch begrijp ik waarom ze hem deze zomer geen hoofdcoach hebben gemaakt”, zegt Simons in Knack.

“Wanneer je zo lang met een groep hebt gewerkt in een andere rol is het niet evident om als hoofdtrainer met een propere lei te beginnen. Dit was de ideale oplossing. Over 3 jaar keert Philippe door de grote poort terug naar Club”, besluit de middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws