Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Leko kiest voor deze 2 aanvallers tegen Zulte Waregem’

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

Vooraleer Anderlecht naar Jan Breydel komt, speelt Club Brugge nog thuis tegen Zulte Waregem, uit bij Eupen en opnieuw thuis tegen Sporting Lokeren. Daarbij is het week na week uitkijken naar het spitsenduo dat Ivan Leko tussen de lijnen brengt. 

Met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Emmanuel Dennis heeft onze coach heel wat aanvallende weelde in de rangen. Wesley en Dennis kregen lang de voorkeur, maar sinds de uitmatch tegen Anderlecht kregen Vossen en Diaby hun kans in de basis.

Ondanks een scoreloos gelijkspel in het Astridpark was Leko erg tevreden over zijn aanvallers en bijgevolg mochten ze opnieuw starten tegen Waasland-Beveren. Terwijl Diaby daarbij pech kende in de afwerking (op de lat én paal), werkte Vossen naar goede gewoonte erg hard en was hij geregeld zelfs op het Brugse middenveld terug te vinden. Volgens Het Nieuwsblad én Het Laatste Nieuws zullen beide heren ook tegen Zulte Waregem mogen starten.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Zulte Waregem

Hubert – Mechele, Poulain, Denswil – Cools, Vormer, Vanaken, Nakamba, Limbombe – Vossen en Diaby

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws