Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Leko kiest voor Butelle, deze twee spitsen starten’

Ludovic Butelle (Club Brugge - Genk)

Vanavond neemt Club Brugge het voor de tweede keer in amper vijf dagen tijd op tegen Zulte Waregem. In het kader van de Croky Cup gaat Blauw-Zwart deze keer op bezoek aan de Gaverbeek. Voor welke opstelling kiest Ivan Leko?

Afgelopen zondag greep Club Brugge de ploeg van Francky Dury pas echt bij de keel na de inbreng van Wesley Moraes en Emmanuel Dennis. Volgens Het Laatste Nieuws zal Leko daarom nu vanaf de start voor dat aanvallend duo kiezen. Volgens Het Nieuwsblad zal Abdoulay Diaby dan weer spelen en niet Dennis. Afwachten dus.

In doel is er – zo ziet het er nu toch écht wel naar uit – de terugkeer van Ludovic Butelle. Na de mindere optredens van Ethan Horvath en Guillaume Hubert krijgt de ervaren Fransman een nieuwe kans onder de lat.

Vermoedelijke opstelling HLN

Butelle – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Vormer, Nakamba, Vanaken, Limbombe – Wesley en Dennis

Vermoedelijke opstelling HNB

Butelle – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Vormer, Nakamba, Vanaken, Limbombe – Wesley en Diaby

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws