Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Op deze geniale wijze zette Simons misnoegde Dennis op zijn plaats voor de hele kleedkamer

Timmy Simons interview

Timmy Simons is dezer dagen nog een vaste klant op de Brugse bank, maar tussen de lijnen zagen we hem al van eind september niet meer opduiken. Logisch, aangezien Marvelous Nakamba momenteel de pannen van het dak speelt. Maar ook in de kleedkamer vervult Simons als mentor voor de jongere spelers nog altijd een belangrijke rol.

Zo heeft ons Club-icoon Emmanuel Dennis op zijn plichten gewezen omdat de Nigeriaan bij zijn wissel tegen Sint-Truiden de Brugse bank negeerde en hij zelfs de uitgestoken hand van trainer Ivan Leko weigerde.

“Na de match, in de kleedkamer, is Simons op Dennis afgestapt en stak hij zijn hand uit”, doet Vincent Mannaert zijn verhaal. “Dennis schudde op zijn beurt de hand van Timmy, waarop die zei: ‘This is what we do in Club Brugge – we shake hands.’ Schitterend van Timmy, om even voor iedereen duidelijk te maken dat Dennis in de fout was gegaan. Als de spelers elkaar corrigeren, moet ík niet meer tussenkomen. Ivan heeft het incident meegenomen in zijn nabespreking van die match, Dennis is gesanctioneerd en vandaag spreekt niemand er nog over.”

Dennis kampt momenteel met een kleine vormdip, maar volgens Mannaert is dat niet meer dan normaal. “Wie zó als een komeet omhoogschiet zoals Dennis deed in het begin van de competitie, krijgt vroeg of laat een dip. Intern hadden we zijn terugval voorspeld in november, december, maar het is iets vroeger gekomen. Het is een kwestie van tijd vooraleer we weer de beste Dennis zullen zien”, besluit onze algemeen manager in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws