Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Odjidja beleeft de schrik van zijn leven en denkt al na halfjaar aan vertrek bij Olympiakos

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

Vadis Odjidja werd vorig seizoen verkozen tot de Speler van het Jaar bij Legia Warschau en verzilverde deze zomer zijn goeie prestaties met een transfer naar Olympiakos. Onze gewezen middenvelder groeide uit tot onbetwistbare titularis bij de Grieken, maar naast het veld loopt het heel wat minder goed voor Odjidja en zijn gezin. En dat kan drastische gevolgen met zich meebrengen…

Zo weet Het Nieuwsblad dat de 28-jarige Belg ernstig vreest voor de veiligheid van zijn gezin na een inbraak in zijn huis. “Zaterdagvoormiddag was Odjidja het slachtoffer van een inbraak in zijn woonst in Athene. Daarbij werden juwelen en cash geld ontvreemd. De speler, zijn vriendin en hun vijf maanden oude dochtertje waren op dat moment niet thuis”, klinkt het in de krant.

“Het materiële verlies is groot, de inbraaksporen waren stuitend, maar de emotionele schade blijkt toch het grootst. Odjidja is hard geschrokken, zeker omdat hij niet de enige speler was bij wie de dieven langsgingen. Enkele weken geleden was er ook al een poging tot inbraak bij ploegmaat Silvio Proto.”

“Het lijkt erop dat vooral de buitenlandse spelers van Olympiakos het doelwit zijn. Zijn familie heeft te kennen gegeven dat ze vrezen voor hun veiligheid en dat een vertrek misschien onvermijdelijk is. Odjidja is daar niet doof voor en zal straks zijn opties afwegen.” Met Bjorn Engels, Guillaume Gillet en Silvio Proto spelen er nog 3 Belgen bij de Griekse recordkampioen. Tot dusver wijst niets erop dat zij Odjidja’s voorbeeld willen volgen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws